Beställ DNA-kit

Genom en medlem kan vi nu erbjuda DNA-kit för direkt leverans

Beställ på epost: vandrargatan@outlook.com eller mobil 070-5385547 (Swish) så blir du kontaktad för leverans. Kostnad 90:-

Detta är alltså förbeställda ”tomma DNA-kit” från FTDNA, kiten är inte knutna till något test utan det beställer man själv och betalar direkt till FTDNA https://www.familytreedna.com/ efter att man fått kit-nummer och lösenord. Vid beställning så får du kitet direkt i stället för 2-3 veckor och slipper också tullavgifter.

Notera att det finns flera leverantörer av DNA-tester, bland annat dessa.
Ancestry DNA
My heritage

Ytterligare ett sätt att skaffa DNA-kit är via Åsa Lindh

Vi kan nu i samarbete med Åsa Lindh erbjuda beställning av DNA-kit från FTDNA: https://www.familytreedna.com/.

Åsa har en depå med ”tomma kit” från FTDNA här i Sverige för att snabbt och enkelt kunna distribuera kit inom Sverige och slippa onödigt strul och extra kostnader. Kiten är alltså inte knutna till något test utan det beställer man själv och betalar direkt till FTDNA efter man fått kit-nummer och lösenord av mig för inloggning.

Åsa gör massbeställningar på 500 kit åt gången för att hålla kostnaderna nere. Vid beställning så får du kitet inom några dagar i stället för 2-3 veckor och slipper också ev. tullavgifter.

Kostnaden för kiten kommer att variera beroende på valutakurser och vem man får som håller i ordern på FTDNA. Kiten kostar just nu kostar 80:-/st inkl porto.

Fullständig info i denna PDF

Notera att det finns flera leverantörer av DNA-tester, bland annat dessa.
Ancestry DNA
My heritage